Her finder du alle svarene på dine spørgsmål til vores produkter

Hvem er mumitroldene?

Moomin eller på dansk mumitroldene er en lille fiktiv figur skabt af den svensk-finske forfatter tove jansson.

Mumitrolden bor i mumidalen sammen med mumimor og mumifar og sine mange venner. Mumitroldene går i hi i mumihuset om vinteren.

Mumrikken er mumitroldens bedste ven og de hygger sig hele sommeren sammen. Mumrikken drager sydpå nå vinteren kommer.

Snork og snorkfrøkenen er bror og søster. Snork er den kloge type og har altid gang i mange forskellige eksperimenter. Snorkfrøkenen, hans søster går meget op i sit udseende og er kæreste med mumitrolden.

Snif bor i mumihuset sammen med resten af mumifanilien og går i vinterhi ligesom dem. Snif er med på eventyr sammen med mumifamilien, men er både klodset og nem at skræmme.

Lille my, er som hendes navn antyder ret lille. Hun er så lille, at hun kan være i mumrikkens lomme. Mumrikken er lille mys halvbror. Lille my bor også i mumihuset sammen med mumifamilien og snif. Lille my har, trods sin størrelse, en kæmpe personlighed og er ikke bange for noget. Lille my siger sin mening og tager sig ikke af hvad andre synes om den.

Den første mumihistorie blev udgivet i 1945 og mumitrolden fyldte dermed 75 år i 2020.

Du kan læse mere om mumitroldene i vores afsnit om fortællingerne.

 

Hvem er Mumitroldene?

Moomin eller på dansk Mumitroldene er en lille figur skabt af den svensk-finske forfatter Tove Jansson. Mumi bor i Mumidalen sammen med Mumimor og Mumifar samt sine mange venner. Den første Mumihistorie blev udgivet i 1945 og Mumitrolden fylder dermed 75 år i 2020.

 

Er emalje usundt at bruge? 

Nej. Emalje er et tynd og hårdt glaslignende materiale, der fungerer som glasur over karbonstålet der er kernen i alle Muurlas emaljeprodukter. 

 

Kan man bruge emalje i en mikroovn?

Nej. Da kernen i emalje produkterne består af metal, kan disse produkter ikke anvendes i mikrobølgeovn. 

 

Bliver hanken varm på en kop når man har varm kaffe eller te deri? 

Hanken er ligesom resten af koppen lavet i karbonstål med emalje. Fordi hanken er i metal og hænger sammen med resten af koppen kan hanken blive lidt varm.

 

Hvad er #OURSEA?

Moomin #OURSEA er en serie Muurla har skabt til at støtte John Nurminen Foundation. For hvert købt produkt i denne serie donerer Muurla et beløb til fonden og alt fondens overskud går til bevaringen af havmiljøet i Østersøen.

 

Emalje

Alle Muurlas emaljeprodukter består af en kerne af karbonstål, der også anvendes til eksempelvis pander. Over stålet er der to lag emalje. Emalje er en tynd, hård og glaslignende overflade, der kan slås splinter af hvis et produkt eksempelvis tabes på gulvet. Dette er ikke en fejl i produktet. Produkterne kan godt anvendes selvom der slås splinter af emaljen.

 

Kan emalje produkterne gå i opvaskemaskinen?

Ja. Alle emalje produkterne kan vaskes i opvaskemaskine.

 

Mine kopper er ikke ens?

Alle produkter fra Muurla er håndlavede, hvilket betyder at der kan være små forskelle og variationer i produkterne. Disse er ikke fejl, men skyldes at det hele laves manuelt og betyder blot at dit produkt er helt unikt.

 

Jeg har fortrudt mit køb, hvad gør jeg?

Det er helt okay at fortryde. Du skal bare sende dit fortrudte køb retur til vores lager indenfor 30 dage, så får du pengene retur når vi har modtaget det og tjekket at det er ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

 

RETURVARER SENDES TIL VORES LAGER:

DKI Logistics

Egeskovvej 17A, port 221-223

8700 Horsens

 

Mit produkt var i stykker ved modtagelsen?

Det er vi kede af at høre, men vi skal nok hjælpe dig! 

Skriv til sara@dsignhouse.dk så vil vi hjælpe dig videre.

 

Jeg har glemt min adgangskode?

Det er sket for os alle. Under punktet konto finder du et link til at nulstille din adgangskode.

 

Leverer I til EU lande?

Til privatkunder leverer vi til hele EU, for BtB kunder leverer vi til Danmark og Tyskland

 

Leverer I til lande udenfor EU?

Desværre leverer vi ikke udenfor EU.

 

Leverer I til Grønland og Færøerne?

Ja det gør vi, dog er fragtpriserne højere ved leveringerne her. Kontakt os eventuelt før du bestiller.

Videregives mine personlige oplysninger?

Dine oplysninger om navn, adresse osv. behandles fuldt fortroligt. Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. 

 

Overførsel af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Dsignhouse gemmer ikke dine oplysninger.

 

Hvad gør jeg, hvis min pakke er beskadiget?

Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt herefter os.
 

Har jeg fortrydelsesret?

Ja selvfølgelig, du har 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan bruges uden at angive nogen bestemt grund ved at sende meddelelse til Dsignhouse via mail, husk at inkludere dit ordrenummer. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender os meddelelse herom inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.
 

Har jeg reklamationsret?

Naturligvis. Du har 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget din vare og du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Efter 6 måneder ligger ansvaret hos køber for at påvise at en manglen/fejlen ikke skyldes forkert brug af et produkt.
 

Skal jeg selv betale for at returnere varer?

Ja, du skal selv betale omkostningerne ved returnering. Vi modtager ikke returvarer der sendes pr. efterkrav eller levering i pakkeshops. Pakken skal leveres på vores lager indenfor normal arbejdstid.

Husk at skrive til sara@dsignhouse.dk før du sender noget retur, så lageret ved at der kommer noget retur.

 

Har du andre spørgsmål til os du mangler svar på så skriv til os på info@dsignhouse.dk

 

De bedste hilsner

Team Dsignhouse