Trustpilot

Uanset køb fragt 29 kr.

Levering 1-2 hverdage

100% Dansk ejet lager

Varer produceret i Europa

Serien fra Dsignhouse Liviano Bathroom

oprettet d.

Dsignhouse Liviano Bathroom

Den største nyhed fra Dsignhouse i 2022/2023.

Mumitroldene serien til badeværelset er endelig ude, få badeværelsesforhæng, toilettasker og keramik med Mumitroldene.

Seriens historie:

Serien er skabt for at hylde Tove Jansson og hendes passion for Mumitroldene og naturen. Alt er gennemtænkt nøje ned til mindste detalje. Farverne og materialet har et skandinavisk look, materialer er udvalgt udfra genanvendelighed enten i materialet eller i holdbarheden af produktet i respekt for vores natur og det Tove Jansson var fortaler og stornyder af, naturen.  

Designerne udtalelser om serien:

Anne Qvist:

Min arbejdsmetode er næsten altid baseret på skala - forstået på den måde, at det har betydning, hvor tæt på menneskekroppen, hånden og øjet objektet kommer. I spændingsfeltet mellem disse 2 punkter har jeg valgt at tage udgangspunkt i skabelsen af et univers med bløde former, gode materialer og fine detaljer, der skaber glæde, når hånd og øje mødes med produkterne. Der er lagt vægt på at skabe produkter i gode materialer og lang levetid, der vil bevare denne glæde. Denne fortælling er blevet stærkt understøttet af Tines fine arbejde med den grafiske fortælling.

Tine Bagge Lautrup:

Fordi designet af Moomin badeværelsesserien er blødt, imødekommende og innovativt, samtidig med at det er klassisk, er det vigtigt, at seriens grafiske udtryk ikke overdøver dette. Selvom der er mange fantastiske Mumi-illustrationer, hvor flere af karaktererne optræder sammen, er de udvalgte karakterer solo. Der er lagt vægt på, at de passer ind i bade- og badeværelsesuniverset - altså situationer indenfor, men også ude ved havet, Farverne i serien er inspireret af den nordiske natur - aftenrød når solen går ned i havet, birken stammers stærke kontrast til hvidt og sort, havet blåt, skovbundens mos.

Hvad består serien af?

De fineste ting til badeværelset fra vores eget design. Serien består af sæbedispenser, små skåle. sæbeskål og tandbørstekrus. Produkterne er både anvendelige på badeværelset, og i køkkenet til snacks, marmelade mv. pga. de fødevaregodkendte låg der medfølger. Materialerne er høj grad bæredygtige pga. den lange holdbarhed og skabt i harmoni med Tove Jansson kærlighed for naturen, der også viser sig i Mumitroldenes univers. Serien er udviklet af designer Anne Qvist og Tine Bagge Lautrup, designet med øje for Skandinaviens bløde former, dusede farver og æstetik.

 

Se serien her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

KLIK HER OG SE VIDEOER